Betalings

Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Uni Nettbutikk tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via Klarna.

Levering

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. Produktene sendes med DPD/POST NORD, Leveransetiden er 7-10 dager, Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper uten unødig opphold og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden, Varen skal leveres hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene, Skade oppdaget ved leverin, Lurer du på hva du skal gjøre dersom du oppdager en skade på en sending du har mottatt?

Vi er forhandler Varmepumpe Mitsubishi, Panasonic, Toshiba og Samsung i Asker området 

Fri Frakt i området (Oslo, Akershus og Drammen). Ellers for andre fylker blir noe ekstra for frakt  (faktura til frakt sendes separert )


Angrerett/Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven).
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten. 
Ved feillevering eller det er feil på varen, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.

angrerett

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Avtalen

Handelsvilkårene utgjør sammen med din bestilling, som er bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Når du har gjennomført en bestilling mottar du en ordrebekreftelse på e-post, som forteller deg hvilke produkter du har kjøpt. For å kunne handle på www.varmemarket.no må du ha fylt 18 år.

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning. Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere. Varmemarket er en nettbutikk og er derfor ikke ansvarlig for valg som kundene gjør i forhold til valg av størrelse på varmepumpe eller hvilken modell kunden velger. Varmemarket vil kunne gi råd på generell basis. Disse rådene tar ikke hensyn til lokale forhold som Varmemarket ikke er kjent med, slik som hvor godt isolert et bygg er, vindusflater ol. Er kunden i tvil om hvor stor kapasitet han trenger til oppvarming eller kjøling, oppfordres kunden å henvende seg til lokale firma som kan gi råd i slike spørsmål. Varmemarket kan ikke holdes ansvarlig for om kunden velger feil varmepumpe i forhold til behovet som kunden har. Dette gjelder både feil ytelse eller feil modell av andre grunner (funksjoner ol).

Dette er heller ikke å anse som en mangel ved produktet og kan derfor ikke gi grunnlag for heving av kjøpet.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×