Wilfa Varmepumpe Trysil 6500

Wilfa Varmepumpe Trysil 6500

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Wilfa Varmepumpe Trysil 6500
  • Trysil-6500-Gulv_diagonalOpen2
  • Trysil-6500-Gulv_outsideDiagonal
  • Trysil-6500-Gulv_outsideFront
  • Trysil-6500-Gulv_outsideSide1

Trysil varmepumpe er spesielt utviklet for et norsk klima og tåler lange perioder med kulde.

Wilfa Trysil 6500 har kapasitet til å varme opp større områder - helt opp til 140 KVM, og passer derfor perfekt både hjemme og på hytten. Varmepumpen har vertikal/horisontal utlufting, for å gi en komfortabel varmefordeling. Trysil varmepumpe har en kraftig kompressor, chassisvarmer og elektronisk ventil og er et utmerket valg hvis du er på utkikk etter en effektiv og strømbesparende oppvarmingsløsning for hus eller hytte.

Wilfa Varmepumpe

 Hyttefunksjon Varmepumpen passer også godt for å holde en jevn temperatur ved like på hytta. Når du ikke er tilstede, vil varmepumpen sørge for at temperaturen ikke synker under 8 °C.

Utviklet for norsk klima

Dette er en varmepumpe som er utviklet for å tåle tøft, norsk klima, samtidig som den forblir energibesparende. Varmepumpen fungerer utmerket ned til -25°C. Dens robuste konstruksjon gjør den til en pålitelig varmepumpe som jobber jevnt og trutt også om temperaturen forblir under frysepunktet flere uker i strekk.

Kan også brukes som aircondition

Ved et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen kan du enkelt gjøre varmepumpen om til en aircondition som kjøler på varme sommerdager.

I Feel-funksjon

Med I Feel-funksjonen kan du sjekke den nåværende temperaturen i rommet til enhver tid. Dermed får du optimal kontroll over oppvarmingen din, som passer perfekt for deg som foretrekker en valgt temperatur.

Hyttefunksjon

Varmepumpen passer også godt for å holde en jevn temperatur ved like på hytta. Når du ikke er tilstede, vil varmepumpen sørge for at temperaturen ikke synker under 8 °C.

Gulvtype

Denne varmepumpen er laget for å stå på gulv, og kan monteres under vinduet.

Luftretning

Luften strømmer både fra toppen og bunnen av innendørsenheten, slik at du får en jevn varmefordeling og ventilasjon.

Antibakterielt filter

Aktivt biologiske antibakterielle filteret gir deg en ren og sunn inneluft, du blir kvitt opptil 99% av støv, lukt, bakterier, pollen og mugg.

Skjerm

Den praktiske skjermen på innendørsenheten lar deg regulere temperaturen ut ifra dine behov.

Air Patrol WiFi

Enheten kommer ikke med Wifi-tilkobling, men du kan kjøpe Air Patrol Wifi-kontroller og vil da få mulighet til å fjernstyre modus, temperatur og den automatisk timeren. Du kan justere modus, temperatur eller den automatiske timeren selv når du ikke er hjemme, med air Patrol WiFi-funksjonen.

Fjernkontroll

Ha full styring over temperaturen i hjemmet ditt, med fjernkontrollen som både lar deg sjekke og endre innstillingene uten å måtte reise deg fra sofaen.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×