Wilfa Varmepumpe Bardu 5300

Wilfa Varmepumpe Bardu 5300

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Wilfa Varmepumpe Bardu 5300
 • Tynset 6500 Extreme varmepumpe2

Wilfa Varmepumpe Bardu 5300

 • Kompressor tilpasset nordiske forhold
 • Elektronisk strupeventil
 • Lydnivå (innedel): 23 dB - 41 dB
 • Lydnivå (utedel): 37 dB - 55 dB
 • Tilpasset norske forhold med varmekabel i bunnpanne og rundt kompressor.
 • 8ºC frostsikring. Smart avriming.
 • 410 A kjølemedia 9 btu/ 4,1 COP verdi
 • 1 W standby 4 viftehastigheter
 • Biologisk antibakteriefilter
 • Fjernkontroll medfølger
 • Farge: Hvit
 

Wilfa varmepumpe Bardu 5300 varmepumpe er spesialtilpasset Nordisk klima og fungerer helt ned til -25°C.

Tilpass temperaturen i hjemmet ditt slik du vil ha den.

Med denne varmepumpen, får du ønsket temperatur selv på kalde vinterdager. Varmepumpen har en kompressor tilpasset nordiske forhold. Bardu 5300 har siste generasjon elektronisk strupeventil og en COP verdi på 4,1. Tilpass temperaturen i hjemmet ditt slik du vil ha den. Wilfa Bardu 5300 er en luft-til-luft varmepumpe som både varmer og kjøler ned hjemmet ditt.

Luft til luft varmepumpe

Bardu 5300 er en luft-til-luft varmepumpe. En luft-til-luft varmepumpe bruker energi fra luften utenfor huset for å varme inneluften gjennom samme teknikk som brukes i kjøleskap. Varmepumpen har et biologisk antibakteriefilter som sørger for godt inneklima når varmepumpen er i drift. Luftrengjøringen er konstant i gang når varmepumpen står å og fanger opp 99% av alle allergener, bakterier, virus, fukt, pollen osv. Varmepumpen fungerer også som avfukter og trekker ut den fuktige luften fra huset ditt.

Trysil 6500_Rel Trysil-6500-Gulv_outsideDiagonal.jpg

Utviklet for Nordisk klima

Varmepumpen er utviklet for å tåle tøft, Nordisk klima, samtidig som den forblir energibesparende. Den fungerer utmerket ned til -25°C. Robust konstruksjon gjør dette til en pålitelig varmepumpe som jobber jevnt og trutt selv om temperaturen forblir under frysepunktet flere uker i strekk.

Kan også brukes som aircondition

Ved et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen kan du enkelt gjøre varmepumpen om til en aircondition som kjøler ned på varme sommerdager.

Funksjoner

Varmepumpen har flere funksjoner og den fungerer like godt som aircondition på varme sommerdager. Velg mellom: Auto, Avkjøling, Vifte eller Varme.

Auto-restart

Varmepumpen starter automatisk opp igjen ved et eventuelt strømbrudd.

Temperaturkontroll

Sørg for at hjemmet ditt opprettholder behagelig innetemperatur uansett værforhold med I Feel funksjonen. Den smarte fjernkontrollen sjekker den utvendige temperaturen, der fjernkontrollen er plassert, hvert 10 minutt noe som gjør det enkelt å justere varmen i henhold til faktiske behov. Et display på innedelen gir deg god oversikt over innstilt temperatur og faktisk temperatur.

Fjernkontroll

Medfølgende fjernkontrollen gjør det enkelt å styre varmepumpen.

Fjernstyr din varmepumpe

Hadde det ikke vært kjekt å kunne sjekke temperaturen og ikke minst fjernstyre temperatur- og vifteinnstillinger fra smarttelefonen eller nettbrettet? Ulike løsninger er tilgjengelig som valgfritt tilbehør.

Installasjon

Varmepumpen må installeres av godkjent servicetekniker.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×