Toshiba Varmepumpe Polar 35

Toshiba Varmepumpe Polar 35
Varenr.
Polar 35
Pris
kr 20 880,00
Du har nå oppnådd rabatt på gravering.
Din graveringspris er nå

Kvantumsrabatt

Loading...

Toshiba Varmepumpe Polar 35

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

 

Divisjonens beste på strømsparing, Toshiba Polar

Hevder seg i toppen.

En høy årsvarmefaktor gir deg energieffektiv oppvarming og reduserte strømkostnader året gjennom. Polars årsvarmefaktor på 5,1 er derfor en attest på at du gjør en smart investering. Varmepumpen har også aller høyeste energiklasse (A+++) – som er uvanlig bra for sitt segment og på høyde med de beste. Polar leveres i to størrelser, hvorav 35 er den med størst varmeeffekt. Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Vurder varmepumpens effektivitet opp mot klimaet der du bor, hvor stort boareal som skal varmes og hvor godt isolert huset ditt er. Ser du etter mye effekt for pengene? Da kan Polar 35 være riktig for deg.

Polar3.jpg

Tåler ekstreme vinterforhold

Skapt for et for nordisk klima.

Det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen har fått navnet Polar. Ikke bare er det et nikk til en tidligere folkekjær varmepumpe-klassiker med samme navn. Den har òg svært høy varmekapasitet ved lave temperaturer, og den effektive kompressoren klarer hele 4000 W ved -15 °C. I tillegg er den fabrikktestet ned til -25 °C. Ytelsen gir Polar en høy stjerne i mange hjem når kulda stikker som verst. Denne varmepumpen er og blir en favoritt.

Sømløst, moderne design

Diskret i uttrykket, uten skjøter.

Polar har en aldri så liten design-vri som er like praktisk som den er stilig. Legg merke til hvordan sidepanelet ikke brytes opp av skjøter. Dette gir en strammere, mer helhetlig drakt – et uttrykk du vil sette pris på når varmepumpen er installert. Polar har også en allsidig matt finish som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den allerede er.

Polar 2.jpg

Stappfull av smarte funksjoner

Få full kontroll på inneklimaet.

Polar er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner som gjør det enkelt å få kontroll på inneklimaet ditt. Varmepumpen har peismodus, vedlikeholdsvarme og fås med integrert WiFi som tilbehør. Selv om Polar allerede har et lavt lydnivå, har du også mulighet for stillemodus på både inne- og utedelen. Mest unikt er det nye «Hada Care»-spjeldet, som sørger for sval nedkjøling når varmepumpen settes i aircondition. Med «Hada Care Flow» sendes den kjølige luften opp i rommet der varmen befinner seg. Det gir en behagelig, jevn romtemperatur – helt uten plagsom trekk – på selv de varmeste dagene.

 

Innedel, modellbetegnelse

RAS-35J2KVSG-ND

Utedel, modellbetegnelse

RAS-35J2AVSG-ND

Årsvarmefaktor (SCOP)

5,10

Energiklasse

A+++

Kuldemedium

R32

Varmeeffekt nom. (min.-maks.)

4200 W (1000 - 7700)

COP nominell

4,57

Tilført effekt nom. (min.-maks.)

920 W (200 - 2500)

Kjøling

Kjøleeffekt nom. (min.-maks.)

3500 W (1300 - 4500)

Effektfaktor nom. (EER)

4,12

Årsvarmefaktor nom. (SEER)

7,30

Energiklasse

A++

Tilført effekt nom. (min.-maks.)

850 W (260 - 1370)

Innedel: lav/høy

25/45 dB(A)

Innedel stillemodus

19 dB(A)

Utedel maks.

48 dB(A)

Elektrisk tilkobling

Anbefalt sikring

16 A

Relaterte varer

Vibrasjonsdempere 4stk
kr 240,00
Varmepumpehus Lav
kr 2 840,00
Veggmontering
kr 480,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×