Panasonic Varmepumpe KIT-NZ50TKE

Panasonic Varmepumpe KIT-NZ50TKE

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Panasonic Varmepumpe KIT-NZ50TKE
  • VARME4
  • VARME2
  • VARME3
  • VARME5

Panasonics varmepumpe NZ er perfekt som erstatningspumpe.

Designet og målene til NZ er skreddersydd for å forenkle utskiftningen av eldre Panasonic-modeller.

For eksempel er rørstørrelsen den samme som på den eldre modellen. Armaturene på baksiden av varmepumpen må heller ikke byttes ut, og dimensjonene til innendørsenheten lar deg beholde posisjonen. Det er ofte en god investering å erstatte en 10 år gammel varmepumpe med en ny. Moderne varmepumper har høyere energieffektivitet som er bedre for miljøet og lommeboken. I tillegg får du nye praktiske funksjoner som vedlikeholdsvarme, fjernkontroll, bedre luftrensing og timerinnstilling.

Brukervennlig med høy komfort

Med denne luftvarmepumpen kommer det også flere brukervennlige funksjoner og innstillinger. Panasonic NZ50TKE kan selvfølgelig også fjernstyres ved hjelp av AirPatrol (Airpatrol medfølger ikke). Med AirPatrol kan du styre varmepumpen din fra en App på mobiltelefonen, fra PCen eller via SMS. Du får også beskjed ved strømbrudd, lav temperatur og mye mer.

panasonic_wall_mounted-NZ9.jpg

Bra for miljøet

Det å erstatte eller oppgradere ditt eksisterende oppvarmingssystem til en ny Panasonic varmepumpe er bra, både for din lommebok og for miljøet. Dette skyldes i stor grad av det nye kjølemiddelet R32 Kjølemiddelet R32 er også skånsom mot systemets kompressor som dermed øker varmepumpens levetid. Varmemepumper med kjølemiddel R32 viser også en langt lavere GWP-verdi (Global Warming Potential) i forhold til tilsvarende kuldemedier. Hvis vi sammenligner GWP-verdien for R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har helt klart en lavere miljøpåvirkning.

Superstille driftsmodus og effektiv luftstrøm

Panasonic NZ Etherea er stille selv under drift og har et støynivå på bare 19dB(A). For raskt å kunne oppnå ønsket innetemperatur, har innendørsenheten også en ekstra kraftig luftstrøm, der varmen sprer seg mer effektivt med optimal virkningsgrad.

 

Panasonic Varmepumpe NZ 

  • Perfekt som erstatning for eldre Panasonic-varmepumper
  • Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35°C
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+10 grader)
  • Innedelen avgir nesten umerkelige 19dB(A).
  • Kompatibel med Internettstyring

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×