Panasonic Varmepumpe KIT-NZ35

Panasonic Varmepumpe KIT-NZ35

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Panasonic Varmepumpe KIT-NZ35
  • NZ25TKE-500x500
  • cunz-500x500
  • 31689495_images_2882273487-500x500
  • 2r32-panasonic-500x500

Panasonic varmepumpe 

Perfekt som erstatning for eldre Panasonic-varmepumper Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35°C Vedlikeholdsvarme (+8/+10 grader) Innedelen avgir nesten umerkelige 19dB(A). Kompatibel med Internettstyring

Klikk her: Du kan bestill gratis befaring til varmepumpe i Oslo og Asker området nå.

Panasonic Varmepumpe

Varmepumpe Panasonic er varmepumpen for deg som vil ha fjernstyring via Verisure, vedlikeholdsvarme, EcoNavi og annen funksjonalitet fra Panasonics toppmodeller, men til lavest mulige pris. Med NZ-serien er du sikret Panasonics annerkjente produksjonskvalitet og en nordisk utviklet varmepumpe for utetemperaturer helt ned til -30C. har SCOP 4,60 og energiklasse A++.

R32 kjølemiddel

Med det nye, mer effektive R32-kjølemiddelet har man kunnet utvikle varmepumpe luft til luft Panasonic NZ35 Etherea til en ekstra effektiv luftvarmepumpe med rekordhøy virkningsgrad, SCOP 4,60 og energiklasse A++.

ECONAVI_2.jpg

Superstille driftsmodus og effektiv luftstrøm

Varmepumpe Panasonic NZ35 Etherea er stille selv under drift og har et støynivå på bare 19dB(A). For raskt å kunne oppnå ønsket innetemperatur, har innendørsenheten også en ekstra kraftig luftstrøm, der varmen sprer seg mer effektivt med optimal virkningsgrad.

Veggmontert Etherea Inverter

Modellen er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer så lave som -35 grader. Takket være den gjennomtenkte designen er NZ perfekt som utskiftingspumpe. Maksimal effektivitet og komfort takket være den nye econavifunksjonen Nanoe-G luftrensingssystem fjerner 99 % av alle luftbårne og Fastsittende mugg, virus og bakterier. Eksklusiv design Fleksible tilkoblingsmuligheter forenkler integrasjonen i nettverket Kraftig luftstrøm gjør at du raskt oppnår ønsket temperatur Stillemodus.

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×