Panasonic Varmepumpe KIT-CZ35

Panasonic Varmepumpe KIT-CZ35

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Panasonic Varmepumpe KIT-CZ35
  • CZ25TKE-500x500
  • cz3-500x500

Varmepumpe Panasonic Ideell for sommerhuset

Varmepumpe Panasonic CZ35 er perfekt for ditt feriehus, garasje eller anneks! Den har vedlikeholdsvarme på +8/+10 å velge mellom

Klikk her: Du kan bestill gratis befaring til varmepumpe i Oslo og Asker området nå.

Bra for miljøet, Varmepumpe Panasonic

Det å erstatte eller oppgradere ditt eksisterende oppvarmingssystem til en ny Panasonic varmepumpe er bra, både for din lommebok og for miljøet. Dette skyldes i stor grad av det nye kjølemiddelet R32 er også skånsomt mot systemets kompressor noe som øker varmepumpens levetid. Varmepumper med kjølemiddel R32 viser også en langt lavere GWP-verdi (Global Warming Potential) i forhold til tilsvarende kuldemedier. Hvis vi sammenligner GWP-verdien for R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har helt klart en lavere miljøpåvirkning.

PANASONIC PREMIUM INVERTER R32 SPLIT COND INDOOR 2.0HP EDIT.JPG

Brukervennlig med høy komfort

Med denne luftvarmepumpen kommer det også flere brukervennlige funksjoner og innstillinger. Varmepumpe Panasonic CZ35 kan selvfølgelig også fjernstyres ved hjelp av AirPatrol (Airpatrol medføler ikke). Med AirPatrol kan du styre varmepumpen din fra en App på mobiltelefonen, fra PCen eller via SMS. Du får også beskjed ved strømbrudd, lav temperatur og mye mer.

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×