Mitsubishi Varmepumpe EF35VEH Silver

Mitsubishi Varmepumpe EF35VEH Silver
Varenr.
ZEN EF35VEH Silver

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Mitsubishi Varmepumpe EF35VEH Silver
  • 04720_Mitsubishi_Electric_Mitsubishi_Zen_1-500x500
  • fernbedienung-design-klimageraet-500x500
  • ZEN-3-500x500

Mitsubishi Varmepumper ZEN

Den supertynne modellen ZEN kombinerer design og teknikk ? slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning.

  • Designmodell
  • Supertynn innedel på kun 19,5 cm
  • Lydnivå: 21 dB(A) (knapt er hørbar i laveste viftemodus)
  • Fabrikkgarantert drift ned til -20 grader
  • ZEN er spesialtilpasset nordisk klima

Vi er en av Mitsubishi Norge's forhandler.

Klikk her: Du kan bestill gratis befaring til varmepumpe i Oslo og Asker området nå.

Mitsubishi Varmepumper

Den leveres med supertynn innedel på kun 19,5cm ? den er så tynn også når varmepumpen er i drift. Likevel har ZEN fabrikkgarantert driftsområde helt ned til -20°C og en COP på 4,19 Lydnivået på ZEN er på 21 dB(A) ? noe som gjør at den knapt er hørbar i laveste viftemodus. ZEN har egen Fan Mode ? der kun viften går. Dette gjør den perfekt til å bruke sammen med peis eller ovn.

UKETIMER - AVANSERT KONTROLL AV INNETEMPERATUREN

ZEN har uketimerfunksjon som gjør at du kan optimalisere temperaturstyring og AV/PÅ gjennom alle ukens 7 dager via fjernkontrollen. Fjernkontrollen til ZEN har innebygget uketimer. fjernkontroll Sett opp temperaturen på ettermiddagen og i helgene, senk temperaturen når du er på jobb. Passer også utmerket for kontorlokaler der det er ubemannet store deler av døgnet.Du styrer selv hvordan ZEN skal varme eller kjøle din bolig - på en enkel og effektiv måte. På fjernkontrollen styrer man også enkelt temperatur, vedlikeholdsfunksjon og viftemodus - samt andre funksjoner på varmepumpen. ZEN - teknikk og design i harmoni!

ZEN EF35VEH Silver_Rel fernbedienung-design-klimageraet-500x500.jpg

IF DESIGN AWARD

Prisen har blitt tildelt siden 1953 ? og er et prestisjetungt stempel for et produkt. IF product design award ZEN har fått en internasjonalt anerkjent pris for sitt produktdesign. iF produkt design award International Forum (iF) består av 35 internasjonale produkt industridesignere som belønner produkter som har samtids design på høyt nivå.

IF-product-design-award-157x300.jpg

STILLEGÅENDE TEKNOLOGI

Man skal helst ikke høre varmepumpen, man skal bare føle den lune varmen Teknologien er unik og genial: Viften på innedelen er designet med tanke på å optimalisere både lydnivå og varmedistribusjon. Både diameteren på viften samt vinkelen på bladene gjør at man kommer ned til utrolige 21dB(A) samtidig som luftmengden er høy. Viftens diameter er utvidet, slik at mer varme kan flyttes med lavere hastighet. Vinkelen på viftebladene er optimalisert, slik at lydtrykket blir minimalt. Utformingen av varmepumpen er optimalisert for mye luftgjennomstrømning - som også gir lav lyd og bra virkningsgrad.

Lydnivå.jpg

 

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×