Mitsubishi Varmepumpe MSZ-LN50

Mitsubishi Varmepumpe MSZ-LN50
Varenr.
MSZ-LN50VG Svart

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Mitsubishi Varmepumpe MSZ-LN50
  • LN_Safirsort_oblique_15cm (1)
  • Safirsort_room4
  • Fjernkontroll-4-farger-500x500

MITSUBISHI KAITEKI, TEKNOLOGI OG TIDLØST DESIGN!

  • Fire farger: Standard hvit, Perlehvit, Safirsort og Rubinrød
  • Innebygget Wifi og oppkobling opp mot MelCloud
  • i-See Sensor med 3D teknologi
  • i-Save. Vedlikeholdsvarme trinnløst fra 10 til 31°C
  • A+++

Vi er en av Mitsubishi Norge's forhandler.

Klikk her: Du kan bestill gratis befaring til varmepumpe i Oslo og Asker området nå.

Mitsubishi Kaiteki LN - Varmepumpe Toppmodellen

Til forskjell fra mange andre luftvarmepumper på markedet som produserer mindre varme ved lave utetemperaturer, gir Mitsubishi MSZ-LN50VG et behagelig inneklima selv ved lave utetemperaturer som -15°C. Varmepumpen fra Mitsubishi er derfor perfekt for oss som bor i kaldere klima. Mitsubishi har med disse modellene rettet seg inn mot det skandinaviske klima og utvinner varme fra luft helt ned til utrolige -25 grader. Dette skjer ved hjelp av Hyper Heating, som gir høy varmeeffekt i minusgrader. Den er også utrolig driftssikker og foretar automatisk omstart etter strømbrudd.

Kaiteki7svart.jpg

Smart teknologi og ren luft, Mitsubishi Kaiteki

Mitsubishi MSZ-LN50VG har en nyutviklet og avansert I-see Sensor. Dette gjør at Mitsubishis nye varmepumper oppdager om det finner personer i rommet. Luftvarmepumpen justeres automatisk og senker temperaturen når rommet er tomt, og øker temperaturen når noen går inn i rommet. En redusert temperatur på 2 grader minsker strømforbruket med hele 10%. På den måten kan du enkelt og effektiv redusere oppvarmingskostnaden. Mitsubishi MSZ-LN50VG er designet for å tilpasses dine behov. Du kan for eksempel velge å justere luftstrømmen fra varmepumpen bort ifra, eller mot personer i rommet. Perfekt om du ønsker ekstra varme når du sitter i sofaen og leser en bok. I denne luftvarmepumpen har en installert plasmafilteret «Quad Plasmafilter» som effektivt renser inneluften for støv, virus, allergener, pollen og mikroorganismer. Filteret fjerner til og med dårlig lukt fra sigarettrøyk og matos.

Perfekt for hytta

Mitsubishi Kirigamine MSZ-LN50VG har en vedlikeholdsvarme som kan stilles inn på +10 grader. Du har muligheten til å holde stuen varm om du skulle være borte i lengre perioder. På en enkelt vis unngår du fukt og frostskader i ditt fritidshjem.

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×