Hitachi Shirokuma 25 Nordic

Hitachi Shirokuma 25 Nordic
Varenr.
Shirokuma 25 Nordic

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Hitachi Shirokuma 25 Nordic
  • Hitachi2
  • Hitachi3
 

Hitachi Shirokuma 25 Nordic

Prisen er inkludert standard montering og 7 års garantert

Shirokuma er Japansk og betyr Isbjørn

Hitachis nye Nordiske spesialmodell heter Shirokuma-N og representerer det ypperste av kvalitet. Japanske Hitachi ble grunnlagt år 1910 og har 100% fokus på kvalitet i alle sine virksomhetsområder. På verdensbasis er de en av de aller største aktørene innen varmepumper og AC.

 

NÅR KRAFT RIMER MED KOMFORT & MILJØ

Du trenger ikke høy varmeeffekt når det er varmt ute.

Hvorfor oppgir da de fleste produsenter en høy effekt på +7°C utendørs? Hitachi Shirokumas Constant Power gir deg samme maksimale varmeeffekt uansett utetemperatur helt ned til -15°C før den minsker noe. Shirokuma har garantert drift minst ned til -25°C.

Hitachi4.jpg

Bevegelsessensor, Hitachi Varmepumpe

Shirokuma sørger for maksimale besparelser takket være kontinuerlig analyse av tilstedeværelsen i rommet. Hvis ingen bevegelse oppdages i rommet i løpet av 20 minutter kan temperaturen justeres en halv grad og etter nye 20 minutter kan temperaturen justeres en halv grad til.

Horisontal & vertikal skanning

Nivået på termisk komfort i et rom har mye med luftsirkulasjon å gjøre. Shirokuma sørger for jevn sirkulert luft der målet er jevn temperatur uavhengighet av beliggenhet i rommet.

Optimal luftstrøm

For å garantere en behagelig luftstrøm og at luften sirkulerer bra i rommet er Shirokuma veggmodell utstyrt med dobbelt spjeld. Det doble bladet sikrer at luften sirkulerer i hele rommet og man unngår at luften sentreres på et sted.

Usynlig teknologi for din komfort

Ofte er det arbeidet som foregår bak kulissene som bidrar til et fantastisk resultat. Det samme gjelder for optimal drift av varmepumpen din. FrostWash er en unik og avansert Hitachi teknologi som fungerer usynlig for å holde varmepumpen ren og hygienisk, slik at du enkelt kan nyte et ideelt inneklima året rundt. Du vil nok ikke legge merke til teknologien, men du kan være sikker på å føle forskjellen det betyr for hjemmet ditt

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×