Fujitsu Varmepumpe ASYG-09LZCA

Fujitsu Varmepumpe ASYG-09LZCA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Fujitsu Varmepumpe ASYG-09LZCA
  • asyg-12lzca-hvit-asyg09_14lzca
  • asyg-12lzca-hvit-2016_0603

Markedets beste ytelse når du trenger det, Luft til luft Varmepumpe

Varmepumpe Fujitsu Extreme Performance 12 modellen gir en effekt på hele 7,4 kW og avgir fantastiske 4,87 kW ved - 15 grader. Det gjør den rå og overlegen i forhold til konkurrerende nordiske modeller. I tillegg garanterer vi for full drift helt ned til -30ºC.

Optimal energibesparelse under kalde forhold, Fujitsu Luft til luft Varmepumpe

For å kunne oppnå denne ytelsen har Fujitsu brukt ekstra kraftige komponenter. Fujitsu Extreme Performance benytter en helt ny type Twin Rotary? kompressor med større kapasitet en konkurrerende modeller. I tillegg er størrelsen på varmeveksleren doblet og sirkulert luftmengde er øket med hele 13%. Fujitsu Extreme Performance benytter langt kraftigere komponenter som resulterer i lavere belastning på selve varmepumpen samtidig som en oppnår en vesentlig høyere effekt og energi besparelse enn dagens nordiske modeller både ved normal vinterdrift og under ekstremt kalde forhold. Varmepumpen er også utstyrt med vedlikeholds varmefunksjon (10°C). Fujitsu Extreme Performance har oppnådd topp rangeringen A+++ på årsvarme for både varme og kjøling og har en SCOP på 5.31 og SEER 9.51.

FUJITSU19.jpg

Markedets laveste lydynivå ved varmedrift, Luft til luft Fujitsu

Lydnivået og komfort er stadig viktigere faktor for våre kunder. Det ble derfor sterkt fokus i prosjektet på å sikre at den ekstreme ytelsen ikke skulle gå på akkord med hverken støynivå eller varmespredning. Ved å øke bredde og diameter på viftetrommel så har Fujitsu klart å oppnå klassens laveste lydnivå i forhold til sirkulert luftmengde både ved stort og moderat varmebehov. Den ekstra kraftige kompressoren gjør at varmepumpen jobber lett - selv når det er stort varmebehov og streng kulde ute. Dette gjør at lydnivå fra utedelen også er lavest i klassen!

Stilrent design for alle typer bomiljø, Luft til luft Fujitsu

Fujitsu Extreme Performance kombinerer rå ytelse og optimal energibesparelse i et lekkert og stilrent design som passer godt inn i alle typer bomiljø.

Innebygget bevegelsessensor / menneskesensor / Luft til luft Fujitsu

Denne varmepumpen har en innebygget bevegelses sensor som detekterer om der er mennesker i rommet og automatisk senker temperaturen når du forlater rommet.

 

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×