Fujitsu Varmepumpe ASYG-12LVCB

Fujitsu Varmepumpe ASYG-12LVCB

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Fujitsu Varmepumpe ASYG-12LVCB
  • 75890_Fujitsu_Fujitsu_12_LVCN_1-500x500
  • b28cbe6511a4db9839d58c5beb3f657f_XL-500x500

Varmepumpe Gulvmodell Kraftig ved lave temperaturer

Alle Fujitsus varmepumper har en kraftig kompressor, og LVCN 12 er intet unntak. Fujitsu LVCN er, takket være sin kraftige kompressor og smarte avrimingsprogram, ekstremt effektiv når det er kaldt. Med Fujitsu LVCN 12 får du hele 4,4 kW varme ved -15 og 3,9kW ved -25.

Vakker og smidig, Gulvmodell varmepumpe Fujitsu

En gulvmodell har den enorme fordelen at den smelter inn i boligen, slik at du slipper en iøynefallende innendørshenhet. For deg som vil ha store besparelser og sikker oppvarming av sommerbolig eller bosted året rundt er dette en perfekt modell. Gulvmodellen er i tillegg pen og kan lett erstatte tradisjonelle direktevirkende elementer uten å ødelegge romfølelsen i ditt hjem. Faktum er at innedelen kun er 20 cm bred. Dessuten er den ekstremt stillegående med sine 22 dB. Med Fujitsu LVCN i boligen trenger du aldri å bekymre deg for å bli forstyrret.

FUJITSU17.jpg

Smart vedlikeholdsvarme, Fujitsu Varmepumpe Gulvmodell

Varmepumpen er tilpasset for å leverer en fantastisk smart vedlikeholdsvarme. Du stiller enkelt inn vedlikeholdsvarmen med et tastetrykk og siden passer pumpen seg selv. Etter 48 timer i vedlikeholdsmodus starter LVCN 12 automatisk den høyeste viftehastigheten for å sirkulere luften i boligen. Derfor kan du stole på at alle rommene i boligen får sin del av vedlikeholdsvarmen. Varmepumpen starter seg selv også etter strømbrudd. Du kan tilføye AirPatrol, som gjør at du kan styre varmepumpen via mobilen uansett hvor du befinner deg.

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×