Fujitsu Varmepumpe AGYG-14LVCB

Fujitsu Varmepumpe AGYG-14LVCB

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Fujitsu Varmepumpe AGYG-14LVCB
  • 75890_Fujitsu_Fujitsu_12_LVCN_1-500x500
  • b28cbe6511a4db9839d58c5beb3f657f_XL-500x500

Fujitsu Gulvmodell Kraftig ved lave temperaturer

Alle Fujitsus varmepumper har en kraftig kompressor, og LVCN 14 er intet unntak. Fujitsu LVCN er, takket være sin kraftige kompressor og smarte avrimingsprogram, ekstremt effektiv når det er kaldt. Med Fujitsu LVCN 14 får du hele 5,2 kW varme ved -15 og 4,2 kW ved -25.

Vakker og smidig , Varmepumpe

En gulvmodell har den enorme fordelen at den smelter inn i boligen, slik at du slipper en iøynefallende innendørshenhet. For deg som vil ha store besparelser og sikker oppvarming av sommerbolig eller bosted året rundt er dette en perfekt modell. Gulvmodellen er i tillegg pen og kan lett erstatte tradisjonelle direktevirkende elementer uten å ødelegge romfølelsen i ditt hjem. Faktum er at innedelen kun er 20 cm bred. Dessuten er den ekstremt stillegående med sine 22 dB. Med Fujitsu LVCN i boligen trenger du aldri å bekymre deg for å bli forstyrret.

fujitsu-klima-uredjaj-parapetni-inverter-agyg09lvca-aoyg09lvca-enterijer.jpg

Smart vedlikeholdsvarme , Varmepumpe

Varmepumper er tilpasset for å leverer en fantastisk smart vedlikeholdsvarme. Du stiller enkelt inn vedlikeholdsvarmen med et tastetrykk og siden passer pumpen seg selv. Etter 48 timer i vedlikeholdsmodus starter LVCN 14 automatisk den høyeste viftehastigheten for å sirkulere luften i boligen. Derfor kan du stole på at alle rommene i boligen får sin del av vedlikeholdsvarmen. Varmepumpen starter seg selv også etter strømbrudd. Du kan tilføye AirPatrol, som gjør at du kan styre varmepumpen via mobilen uansett hvor du befinner deg.

images.jpg

 

Dokumenter

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×