Fujitsu Varmepumpe ASYG-09KMCB

Fujitsu Varmepumpe ASYG-09KMCB

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Fujitsu Varmepumpe ASYG-09KMCB
  • KMCB-500x500
  • KMCB4-500x500
  • KMCB2-500x500
  • KMCB1-500x500

Varmepumpe Fujitsu Extreme Comfort veggmodell

Med denne varmepumpen fra Fujitsu får du et komplett klimaanlegg som er konstruert for å fungere under nordiske vinterforhold.

Modellen er inverterstyrt og konstruert for å fungere optimalt ved lave utetemperaturer. Varmepumpen er fabrikkgodkjent for drift helt ned til - 25°C.

Driftssikker med stilrent design, Varmepumpe Fujitsu

Varmepumpe Fujitsu Extreme Comfort er et godt kjøp både når det gjelder pris, ytelse, komfort og kvalitet. Her får man en stabil og driftssikker varmepumpe fra anerkjent produsent kombinert med moderne og stilrent design. I tillegg til å være meget stillegående, har varmepumpen funksjoner for økonomidrift og frostsikring. Fujitsu Extreme Comfort har både 10 graders og quiet funksjon. Retningsspjeldene for luftstrømmen innstiller seg automatisk opp og ned, slik at luften spres til alle deler av rommet.

Parts webBestselgeren nå med R32 kjølemedie, Varmepumpe Fujitsu

Denne modellen er arvtager til norges mest solgte Varmepumpe Fujitsu modell og med miljøvennlige kjølemedie (R32) tilfredsstiller den også den kvalitetsbevisste, hvor driftssikkerhet, miljøegenskaper og kvalitet er viktige prioriteringer.

Styring med egen App [Tilbehør], Varmepumpe Fujitsu

Et eget WiFi adapter gjør det mulig å betjene varmepumpen direkte fra din smarttelefon, PC eller nettbrett både i og utenfor hjemmet/ kontoret. WiFi adapteret er ekstrautstyr som kan bestilles og installeres sammen med montering av varmepumpen. Merk at wifi adapter kan kun monteres på utsiden (eksternt) på denne modellen.

Hvordan styre varmepumpen via Wifi med FGLair appen?

MERK: wifi adapter kan kun monteres på utsiden (eksternt) på denne modellen.

Innebygget bevegelsessensor / menneskesensor / Varmepumpe Fujitsu

Denne varmepumpen har en innebygget bevegelses sensor som detekterer om der er mennesker i rommet og automatisk senker temperaturen når du forlater rommet.

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×