Daikin Varmepumpe FVXS35F Gulvmodell

Daikin Varmepumpe FVXS35F Gulvmodell
Varenr.
FVXS35F Nordic Gulv

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Daikin Varmepumpe FVXS35F Gulvmodell
  • 1438594013-5452-500x500
  • GCMM-daikin-standard-gulv-utedel-500x500
  • StandardGulv_FVXS_1500x1061px_01
  • StandardGulv_FVXS_1500x1061px_02
  • StandardGulv_FVXS_1500x1061px_03
  • StandardGulv_FVXS_1500x1061px_04
  • nexura-miljo-foto-daikin

Varmepumpe Daikin , Komfortpumpen

Standard Gulv er vår best­selgende gulv­modell. Daikin Gulvmodell

Utedel med fritt­hengende coil og optimalisert av­riming gir Daikin deg en bekymringsfri varme­pumpe, samtidig som den er stille­gående og effektiv. Gulv­modellen, Standard Gulv 35 leverer varme opptil 4,0 kW selv ved -15°C. Med to ut­blåsninger sikrer Standard Gulv god spredning av varmen også langs gulvet. Modellen passer perfekt under et vindu, og kan felles inn i veggen slik at kun 10 cm er synlig.

Komfortpumpen , varmepumpe Gulvmodell

Standard Gulv er vår best­selgende gulv­modell. Utedel med fritt­hengende coil og optimalisert av­riming gir Daikin deg en bekymringsfri varme­pumpe, samtidig som den er stille­gående og effektiv. Gulv­modellen, Standard Gulv 35 leverer varme opptil 4,0 kW selv ved -15°C. Med to ut­blåsninger sikrer Standard Gulv god spredning av varmen også langs gulvet. Modellen passer perfekt under et vindu, og kan felles inn i veggen slik at kun 10 cm er synlig.

Flatt fronpanel, Daikin Gulvmodell

Det flate frontpanelet gjør at Standard Gulv sitt design bryter minimalt med omgivelsene der enheten plasseres, og gjør den plasserings­vennlig også i moderne boliger med mini­malistisk interiørdesign.

FVXS25F Nordic Gulv_Rel StandardGulv_FVXS_1500x1061px_02.jpg

Innfelling, Varmepumpe Daikin Gulvmodell

Standard Gulv kan felles inn i veggen så kun 10 cm stikker utenfor, og den opptar ikke mer areal enn en panelovn.

Ny stilig fjernkontroll, Luft til luft

Ny stilig fjernkontroll med bak­belyst display. Uke­timer kan settes opp til fire ganger daglig, og opp til 28 ganger i uken.

Velg luftstrøm, Luft til luft Gulvmodell

Luftstrømmen fra Standard Gulv kan veksles mellom to­veis (oppe og nede) til enveis (kun oppe).

Luftavfukter Daikin Standard, Varmepumpe Luft til luft

Gulv har inne­bygget luft­avfukter som sørger for å fjerne fuktighet fra rommet samtidig som temperaturen opp­rett­holdes i størst mulig grad.

Luftrenser og luktfjerner, Varmepumpe Daikin

Hvorfor ikke bruke en varme­pumpe som også renser luften og fjerner vond lukt? Daikin Standard Gulv har inne­bygget foto­katalytisk luft­filter med titan­apatitt som renser luften og fjerner vond lukt. Filteret hindrer i til­legg støv og skitt samles i innedelen. Luftfilteret kan vaskes med nøytralt vaske­middel, og anbefales rengjort annen­hver uke. Det fotokatalytiske luft­filteret med titan­apatitt kan fornyes ved å vaske det med vann hver 6. måned. Anbefales skiftet ut hvert 3. år.

Økonomiprogram, Daikin

Økonomiprogrammet er en funksjon som sørger for økonomisk drift ved å begrense verdien for maksimalt strøm­forbruk. Denne funksjonen er nyttig i til­feller der du må passe på at ikke en strøm­bryter utløses når produktet kjøres ved siden av annet utstyr.

Tidsur

Du kan lagre inntil 4 tids­bryter­innstil­linger for hver enkelt ukedag. Dette er praktisk hvis tids­uret stilles i hen­hold til familiens livsstil. Du kan angi inntil 4 reserveringer per dag, og 28 reserveringer per uke i tids­uret. Effektiv bruk av kopierings­modus gjør det enkelt å reservere.

Lyddempet utedel , Varmepumpe Utedel

Lyddempet drift reduserer ute­delens støy­nivå ved å endre ute­delens frekvens og vifte­hastighet. Denne funksjonen er praktisk om natten.

Online Controller Daikin Standard Varmepumpe

Gulv kan til­kobles Daikin sin Online Controller , og styres via internett. Så lenge du har internett­dekning kan du styre varme­pumpen og lese av temperaturen med app på Android og Apple smart­­telefoner. Appen kjøpes separat, og virker på alle Daikin sin varmepumper. Online Controller er fint for server­­rom, hytta, kontoret, når du reiser og om du har gamle foreldre som sliter med fjern­kontrollen, og service­mann kan avlese feil­koder og ta med nødvendige deler i bilen på første besøk.

Isfri drift

Den Nordiske ute­delen til Standard Gulv har Daikin sin unike fritt­hengende coil. Det betyr at du kan forvente isfri drift, og opp til 3 timer mellom hver avriming, selv ved -15°C.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×