Panasonic Varmepumpe KIT-Z35UB4EA

Panasonic Varmepumpe KIT-Z35UB4EA
Varenr.
KIT-Z35UB4EA
Pris
kr 24 870,00
Du har nå oppnådd rabatt på gravering.
Din graveringspris er nå

Kvantumsrabatt

Loading...

Panasonic Varmepumpe KIT-Z35UB4EA

  • Enkel å kombinere i tak med standard 60x60 himlingssystem ·
  • Nytt kjølemiddel R32 ·
  • Store energibesparelser A+ ·
  • Stille drift fra bare 23 dB(A) ·
  • Dreneringspumpe inkludert ·
  • Enkel å installere: Kompakt utendørsenhet med fleksibel rørlengde ·
  • Kan gjenbruke gammelt rørsystem ·
  • Kablet kontroll med uke-timer ·
  • Smarttelefonstyring (valgfritt) ·
  • Kan tilkobles med KNX, Modbus og Bacnet (valgfritt)

KIT-Z35UB4EA Panasonic 4-veis Mini Tak kassett 60x60 5,6 kW

Denne kassetten er spesielt utformet for kontorer, detaljhandel og restauranter, og den passer perfekt inn i 60x60 himlingssystemer. Denne kompakte kassetten yter høy effektivitet selv ved lave temperaturer. Denne kan også kobles til KNX, Modbus og Bacnet-grensesnitt for enkel integrasjon i BMS-systemer. Grensesnittene har tørre kontakter (PÅ/AV, feilmelding) for å legge til rette for enkel integrasjon.

R32-kjølemiddelgass

Gjør deg klar for fremtiden - den nye generasjonen av Panasonics varme- og kjølesystemer er konstruert for å optimere driften med R32- kjølemiddel. Det nye R32-kjølemiddelet er mer miljøvennlig enn R410a som har vært i allment bruk de siste årene. R32 har også null innvirkning på ozonlaget og 75 % mindre innvirkning på global oppvarming i forhold til R410A.

Styring og statistikk via smarttelefon

Med det nye tilbehøret CZ-TACG1, kan du kontrollere komforten og strømforbruket med en smarttelefon eller et nettbrett via Internett. Du får de samme funksjonene som om du var hjemme eller på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv., i tillegg til ny, avansert funksjonalitet via internettstyring for å oppnå bedre komfort og bidra til å øke effektiviteten. Koble CZ-TACG1-tilbehøret til innendørsenheten og koble den trådløst til hjemmets Internettruter.

Panasonic R2 rotasjonskompressor

Panasonics rotasjonskompressorer for romklimaanlegg har blitt installert i de mest krevende miljøene i verden. Panasonics rotasjonskompressor er utformet for å tåle ekstreme forhold, og leverer høy ytelse, effektivitet og pålitelig ytelse, uansett hvor du er

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×