Panasonic Varmepumpe KIT-Z25UFEA Gulvmodell

Panasonic Varmepumpe KIT-Z25UFEA Gulvmodell
Varenr.
KIT-Z25UFEA Gulvmode
Pris
kr 19 450,00
Du har nå oppnådd rabatt på gravering.
Din graveringspris er nå

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Panasonic Varmepumpe KIT-Z25UFEA Gulvmodell
  • 41925_Panasonic_Z_GULVMODELL_1-500x500
  • CSCU-Z25UFR-side_352j-nt-500x500

Endelig lanserer Panasonic en ny serie gulvmodeller som tilfredsstiller dagens krav til en moderne varmepumpe.

De nye gulvmodellene kommer i helt ny design, med R32 kjølemedie og med kraftig forbedret effekt. Enkel å integrere i ditt hjem En banebrytende design som passer perfekt til alle stiler. Panasonic har nøye utvalgte materialer og prosesser for å skape en elegant design. Den nye Varmepumpe gulvmodellen, som er kompakt og har en elegant design, er lett å passe inn i loftinnredningen.

Nye Varmepumpe floor model, Varmepumpe Gulvmodell

Med nytt nanoeTM X luftrensingssystem: fremragende effektivitet A ++ og komfort med toppmoderne design. Ny gulvmodell med nytt nanoeTM X luftrensingssystem: fremragende effektivitet (A ++), komfort (super-støvteknologi, bare 19 dB (A)) og frisk luft kombinert med toppmoderne design.

WH_FLOOR_CONSOLE_01.jpg

Et miljøvalg Varmepumpe

Integrering av R32-kjølemiddel gjør at den nye gulvkonsollen kan operere på høye effektivitetsnivåer sammenlignet med R410A-løsninger. Dens ytelse er klassifisert med klasse A ++ i varmemodus og A ++ i kjølemodus. Gulvkonsollen fungerer i varmemodus ned til -15 ° C og i kjølemodus opp til + 43 ° C. I tillegg gjør bruken av R32 det mulig å få betydelig lavere miljøpåvirkning på grunn av at R32s GWP (Global Warming Potential) er omtrent tre ganger lavere enn R410A kjølemiddel.

Internett-kontroll

Huseiere, sluttbrukere eller småbedriftseiere kan nå bruke den nye Panasonic-kontrolleren (valgfritt) eller laste ned «Panasonic AC Controller» -knappen for å styre opptil 10 forskjellige steder, med 20 innendørs enheter per plassering. Denne kontrollen er tilgjengelig fra en smarttelefon eller nettbrett, hvor som helst og når som helst. Denne innstillingen gjør at brukeren kan optimalisere termisk komfort, kontrollere energiforbruket og kontrollere de spesifikke egenskapene til hver enhet. Appen er enkel å bruke, tilgjengelig på både iOS og Android, bare registrer deg, logg inn og følg de enkle instruksjonene for å komme i gang.

WH_FLOOR_CONSOLE_12.jpg

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×