Mitsubishi Varmepumpe MSZ-LN25

Mitsubishi Varmepumpe MSZ-LN25
Varenr.
MSZ-LN25VGHZ Svart
Pris
kr 22 700,00
Du har nå oppnådd rabatt på gravering.
Din graveringspris er nå

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Mitsubishi Varmepumpe MSZ-LN25
  • LN_Safirsort_oblique_15cm (1)
  • Safirsort_room4
  • Fjernkontroll-4-farger-500x500

MITSUBISHI VARMEPUMPE, TEKNOLOGI OG TIDLØST DESIGN!

  • Fire farger: Standard hvit, Perlehvit, Safirsort og Rubinrød
  • Innebygget Wifi og oppkobling opp mot MelCloud
  • i-See Sensor med 3D teknologi
  • i-Save. Vedlikeholdsvarme trinnløst fra 10 til 31°C
  • A+++

Vi er en av Mitsubishi Norge's forhandler.

Mitsubishi Varmepumpe LN - Mitsubishi Toppmodellen

Til forskjell fra mange andre luftvarmepumper på markedet som produserer mindre varme ved lave utetemperaturer, gir Mitsubishi MSZ-LN25VG et behagelig inneklima selv ved lave utetemperaturer som -15°C. Varmepumpen fra Mitsubishi er derfor perfekt for oss som bor i kaldere klima. Mitsubishi har med disse modellene rettet seg inn mot det skandinaviske klima og utvinner varme fra luft helt ned til utrolige -25 grader. Dette skjer ved hjelp av Hyper Heating, som gir høy varmeeffekt i minusgrader. Den er også utrolig driftssikker og foretar automatisk omstart etter strømbrudd.

Kaiteki6Svart.jpg

Smart teknologi og ren luft, Luft til luft Varmepumpe

Mitsubishi MSZ-LN25VG har en nyutviklet og avansert I-see Sensor. Dette gjør at Mitsubishis nye varmepumper oppdager om det finner personer i rommet. Luftvarmepumpen justeres automatisk og senker temperaturen når rommet er tomt, og øker temperaturen når noen går inn i rommet. En redusert temperatur på 2 grader minsker strømforbruket med hele 10%. På den måten kan du enkelt og effektiv redusere oppvarmingskostnaden. Mitsubishi MSZ-LN25VG er designet for å tilpasses dine behov. Du kan for eksempel velge å justere luftstrømmen fra varmepumpen bort ifra, eller mot personer i rommet. Perfekt om du ønsker ekstra varme når du sitter i sofaen og leser en bok. I denne luftvarmepumpen har en installert plasmafilteret «Quad Plasmafilter» som effektivt renser inneluften for støv, virus, allergener, pollen og mikroorganismer. Filteret fjerner til og med dårlig lukt fra sigarettrøyk og matos.

Perfekt for hytta

Mitsubishi Kirigamine MSZ-LN25VG har en vedlikeholdsvarme som kan stilles inn på +10 grader. Du har muligheten til å holde stuen varm om du skulle være borte i lengre perioder. På en enkelt vis unngår du fukt og frostskader i ditt fritidshjem.

 

mitsubishi-ln25.jpg.jpg

 

 

Dokumenter

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×