AirPatrol WiFi

AirPatrol WiFi
Varenr.
AirPatrol WiFi

Kvantumsrabatt

Loading...

AirPatrol WiFi

Intelligent kontroll av din varmepumpe kan redusere energiforbruket. Det betyr at AirPatrol betaler seg selv over tid. Den sparer ikke bare dine penger, men gjør livet mer komfortabelt. Bruk AirPatrol smarttelefon applikasjon for å styre din varmepumpe fra hvor som helst.

AirPatrol "Pengene Tilbake"-garanti

I tilfelle du ikke er fornøyd med din AirPatrol vil vi gi deg pengene tilbake. Ta kontakt med oss for returnummer og send kontrolleren tilbake til AirPatrol i 30 dager for å få full refusjon (se "kontakt oss"-siden for kontaktinformasjon). NB! Produktet må retuneres i originalemballasje og i samme stand som da det ble levert. Gjelder kun AirPatrol webordre.

Gjør livet komfortabelt

Kom aldri mer til et hjem som er for varmt eller for kaldt. Juster romtemperaturen til perfekt før ankomst eller still inn automatiske tidssignaler.

Sparer penger

Kjøl ned eller varm opp huset ditt kun for perioden når du er hjemme og slå den av når ingen er tilstede.

Hold deg informert

Med AirPatrol er det enkelt å sjekke romtemperatur og fuktighet fra hvor som helst. Den gir deg til og med beskjed når temperaturen eller fuktigheten synker for lavt eller stiger for høyt.

Enkelt å stille inn

Installeringen tar kun et par minutter og fungerer med de fleste varmepumper, air condition og smarttelefoner.

Hvordan fungerer det?

AirPatrol WiFi bruker trådløse kommunikasjonskanaler. Kraftig WiFi / cloud nettverk mellom smarttelefon og AirPatrol. Infrarødt brukes mellom varmepumpe og AirPatrol.

 

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×