AirPatrol Smart Heat

AirPatrol Smart Heat
Varenr.
AirPatrol SmartHeat

Kvantumsrabatt

Loading...

AirPatrol SmartHeat

Gjør boligoppvarminssystemet ditt smart. Overvåk og styr din boligoppvarming og energi fra hvor som helst via nett eller app. AirPatrol SmartHeat er egnet til nye og gamle bygninger som har vannbåren gulvvarme.

Egnet for alle hjem

AirPatrol SmartHeat system er egnet for ethvert hjem da den bruker trådløse romenheter og den kan installeres med alle typer av hovedvarme (luft/vann, gass, pellet, osv.). Du trenger kun vannbåren gulvvarme med aktuatorer og det er alt.

Opptil 10 soner

AirPatrol SmartHeat er i stand til å styre 10 romenheter fra en sentralenhet. Det betyr at du kan ha 10 forskjellige soner. Det er også mulig å gruppere to oppvarmingskonturer i en sone.

Tilleggskontroll via releer

Med releporter er det mulig å styre ethvert utstyr. For eksempel slå på din elektrisk booster automatisk når utetemperaturen senker for lavt. Skift utendørs belysning, slå på/av sirkulasjonspumpe for varmt vann med timere eller manuelt. Rele-styresystemet er bare grenseløst.

Omfattende informasjon

AirPatrol SmartHeat har 2 M-bus porter for alle typer av M-bus protokollbasert måleutstyr. Det kan være enerimåler, vannmåler, flytmåler, trykksmåler - hva som helst.

Hold deg oppdatert

Mer detaljert informasjon om AirPatrol SmartHeat lanseres i kommende måneder. Bestill vårt nyhetsbrev og følg oss i sosiale medier for å være den første som hører spennende nyheter om AirPatrol SmartHeat.

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×